Besviken På Mig Själv...

Jag kan inte riktigt sätta ord på det jag vill.. Dessa dagarna, eller rättare sagt dessa veckorna, jag har inte riktigt varit mig själv.. Allting var så sjukt bra och någonting hände på vägen.. Helt plötsligt blev allting så jävla komplicerat.. Och jag blir så arg på mig själv för min magkänsla har aldrig fel, varför lyssnar jag inte på mig själv från första början?? Jag lovade mig själv att inte trassla till det för mig själv detta året, och året började så jävla underbart.. Sen självklart ska det dyka upp någonting som rör om i grytan.. Och jag tillät det att göra det.. Lätt och lagom slut med det nu..

Klockan 10.40 imorgon lyfter planet mot Las Vegas och då har jag lovat mig själv att dumpa allting på vägen och lämna allt skit och börja om på ny kula.. Allting ska kännas bättre och vara bättre redan när jag kommer fram och en ännu mer förbättrad version när jag kommer tillbaka..

Omtänksamhet i all ära men när folk börjar ta en förgivet så är det nog asså.. Mina höga murar har alltid funnits av en anledning och nu är det verkligen hög tid och stor anledning till att plocka fram dom igen, för min egen skull. Detta var ju mitt år, mitt spel och mina regler. Sooo fuck it..

Det är massor av grejjor som jag kommer lämna kvar i mitt förflutna och många människor som jag kommer lämna i mitt förflutna.. Kommer gräva ner det så långt det går och det får aldrig någonsin ens titta upp.. Det är ett egentligen så jävla enkelt val.. Det som får mig att må dåligt det stoppar jag undan.. Så varför så jävla många, om, men, ifall, att?? Jag tycker inte alls om mig själv just nu..

Tårarna sitter i halsen och kryper fram i ögonen så fort jag låter tankarna spinna..

Kan inte, vill inte och ska inte mer..

♥ XoXo Nikki... ♥

Duuuuumleklubbor...

Jag har ätit en dumleklubba idag.. Haha.. det var evigheter sen.. Har nog inte ätit dumleklubbor sen jag gick i lågstadiet eller något.. haha.. Tjejerna var här och vi kollade film, eller vi pratade mest, fattade ingenting av filmen. Sen skulle någon visa huset hon och sambon ska köpa, sen skulle en annan prata om något och en tredje om något annat.. Men kul hade vi.. Sen var vi sugna på en massa saker.. Ena sekunden var det popcorn, andra var det choklad och tredje satt vi allihopa och käka dumleklubbor.. hahaha.. De tömde min Merci chokladask.. =( De ville åt min Paradisask också men det fick de inte.. haha.. =))

Det har hänt så mkt.. Jag har inte hunnit smälta det än.. Så jag ska först smälta och sen försöka berätta i gåtor.. haha..

Fick mig ett gott skratt med mina knasiga brudar iallafall.. Så skönt det var att träffa de.. De vet ingenting och de frågar ingenting.. De tror, tycker och tänker att allt är som vanligt.. Ibland behöver jag min mask.. Eller ja min mask är framme ganska ofta.. Men jaaaaaaa..

Jag har inte haft tid eller lust att blogga på flera dagar. Dessa dagarna har jag bara skjutit på saker hela tiden. Hade bara velat gömma mig under täcket och bara gömma mig helt enkelt.. Isch fyyy...

Har jätte mega krampor i magen.. Och min tumme blir fan aldrig bra.. Så trött på allt.. Ska verkligen bli skönt att komma iväg.. och bara vara.. och vara ifrån allt och alla..

♥ XoXo Nikki... ♥


Mooorning Sunshine...

Vart har solen tagit vägen?? Vem har ätit upp min sol?? haha..

Hrm.. Lördag idag.. Och jag är leeeeeeedig, ja men gud ja ni hörde rätt. I`M FREEEEEEE!!! Men jag har massor att göra hemma. Städfreaken ska storstäda hela hemmet. Jag borde skaffa en egen städblogg för helvete va jag städar. Hahaha.

Gårdagen var så sjukt seg på jobb. Tiden verkligen fastnade jag lovar. Och jag var inte den enda som tyckte det. Helt sjukt. När jag var på väg hem var jag helt sprallig men jag visste att det skulle dö ut lila snabbt igen för egentligen var jag super duper trött.

Kom innanför dörren och snubblade över mig själv. Haha jättekul. Så när min Goding tände lampan så låg jag på golvet och skrattade ihjäl mig. Det första han frågar är "HUR MÅR TUMMEN?" hahaha.. Så söt.. Han plockade upp mig och sen var det bra igen. Haha.

Satte igång laptopen och tvn och kollade lite på Let´s Dance medan han skulle vara kokerskan i köket och servera mig mat. JA FÖR EN GÅNGS SKULL ÄR DET INTE JAG SOM LAGAR och jag klagade inte heller för maten var perfekt på alla sätt och vis. =)) Jag gjorde det jag alltid brukar göra. Fryser lite smått och sen fryser jag mer och mer. Sen hämtar jag sofftäcket och sen somnar jag så sött. Haha. Världens goaste middag och så rullar vi vidare. Haha. Visste inte riktigt vad vi skulle göra. Sen fick han ett akut ärende så han fick köra iväg en sväng. Jag tänkte bara grisa på soffan med mig själv och Nelly.

Men sen blev jag lockad av vinkväll och bara mysa med mina vänner. Helt oplanerat. Orkade egentligen inte röra mig. När mina vänner kom så var dörren öppen så jag bara skrek att dom skulle stiga in. In till en mysig och mörk lägenhet och jag under täcket. Hahaha. Alla är helt chockade och undrar vad som händer. Reste mig upp och dom börjar skratta.  Jo men jag blev så mätt så jag knäppte upp byxorna och glömde det. hahaha.. Kände ingenting eftersom jag hade strumpbyxor under jeansen för det är ju svinkallt.

Dom skulle dricka vin men jag skulle bara umgås och vara social. Efter drygt en timme fick jag nog. Men jag tog bara ett glas. Stolt över mig själv. Dock det största glaset men ett glas iallafall. HAHAHA! Vi satt och pratade och bara umgicks. Med mysbelysning och tända ljus. Folk jag inte brukar träffa och folk jag inte träffat på evigheter.
Jag hade en toppenkväll men väntade på att min Goding skulle komma tillbaka och det kändes som evigheter. =( Men det var toppen timeat för när alla gick typ vid halv tre så dök han in igen. Vi pratade massa massa. Tills jag somnade. Kom inte ens ihåg när jag somnade. Haha. Jag var totalt slutkörd.

Just nu grubblar jag över lite saker som jag inte vet hur jag ska ta itu med. Om jag borde eller om jag bara borde låta det vara och rinna ut i sanden? Hur vet jag innan det är försent? Usch va jobbigt detta blev.


♥ XoXo Nikki... ♥



Berg & Dalbana...

Vilken jävla berg och dalbana det har varit då rå. Imorse var jag värsta solstrålen som bara sken. Jag såg ut som en clown så mkt jag gick runt och smileade. Helt plötsligt nu tappade jag humöret totalt och allt är bara skit. Hoppas att jag bara är trött och tjurig, men jag tvivlar på det. Det är något annat som ligger som grund.

Magen kurrar men jag har ingen som helst matlust. Jag är alltid sugen på någonting men nu mår jag illa bara jag känner lukten av mat och tycker det är jobbigt jag måste äta. Hahaha. Dags att uppsöka en läkare tror jag. Men ingen läkare i världen kan bota mig. Jag behöver ladda mina batterier. Las Vegas ska bli så jävla skönt. Kan inte komma ihåg senast jag längtade efter en resa så mkt. För första gången i hela mitt liv ska jag bara åka dit för att ha skoj och för Vemma. Allt annat ska jag dumpa hemma.

Alla beskymmer och jobb och allt allt allt. Lämna mig ifred i en hel vecka tack. Hehe. =))
Jag behöver också ladda mitt Smulan&Kexet batteri. Det var längesen. Jag saknar mina kakor. Hahaha. Skulle ha träffat Smulan idag men efter många om och men så blev det bara pannkaka. Har bestämt att jag och Kexet ska ses i nästa vecka men om min magkänsla har rätt så kommer det också bli pannkakor. Aaaaaaaaa damp!!!

Just nu för stunden har jag bara en önskan. En stark önskan som jag just nu önskar mer än allt annat. Blir det inte som man tänkt sig får man själv ordna det. Men frågan är om det är bäst att låta bli eller göra det som man själv vill ha det??

♥ XoXo Nikki... ♥



BästisKram...

Jag är så trött att jag mår illa. Men varför kan jag då inte somna? Vad är det för fel på mig liksom. Grrrrr. Inatt så var jag också jättetrött så ögonen sved eftersom jag natten innan frivilligt var uppe jättelänge. Så det var självförvållat. Men inatt var det inte självförvållat för jag kunde inte somna. Hur jag än gjorde och vad jag än försökte. Så jag sov en och en halvtimme, och när jag vaknade i morse mådde jag illa så trött jag var. Och ögonen gjorde super duper ont. Trodde inte jag skulle klara mig igenom dagen men självklart gjorde jag det. Hulkkvinnan ju. Hahaha.

Trodde jag skulle stendäcka så fort jag kom hem. MEN NEAH INTE DET HELLER. Hade pratat lite löst om att träffa min bästis B1 men han visste inte riktigt om han skulle hinna. Han sa till mig för några dagar sedan att han ville ha Dumleklubbor, att han inte ätit det sen man var liten och gick i skolan, så jag gick och letade Dumleklubbor till honom. Såg allt med dumle förutom klubbor så blev lite ledsen i ögat, tills jag snubblade över kartongen. Hahaha. Så klubbor fick han. Han var här en jättesnabb sväng innan och vi snackade lite skit och utdelade en bästiskram. Ville inte släppa honom.

Han smaskade på sina klubbor medan jag var sugen på popcorn. Osså frös jag så jag hade kokt te. Klantiga jag spillde ut nästan allt mitt te och senare tappade jag ut hela popcornskålen som nästan är full. Hahaha.. Guuud varit sååå klantig idag så det är nog dags att verkligen sova. Lyckas jag inte får jag nog slå mig själv med en stekpanna eller fem stycken.. hahaha..

Natti.. wish me good luck..

♥ XoXo Nikki... ♥



Fastnade...

Jag är så trött att mina ögon går i kors. Men vet ni vad. Jag mår bra idag iallafall, eller bra är väl lite att ta i, men jag är OKEY och jag ska knalla iväg till Salongen om en liten stund. Neah jag har inte sovit tills nu, jag önskade, då hade jag inte varit så trött. Jag har sovit i tre timmar. Var tvungen att gå upp tidigt för morgonrundan med vargen sen hade jag en hel hög med papper att skriva ut och skriva under och nu ska jag skicka iväg det. Sen håller vi alla tummar och tår som någonsin existerar på denna jorden.

Lite si sådär att vakna sju för att hinna göra det man sköt upp från gårdagen. Jag skulle fixat det igårkväll egentligen men jag fastnade med någonting helt annat. Sen skulle jag lägga mig tidigt för att orka upp och göra det istället men jag fastnade igen. Men det var värt det. För min bästis är bara sååå bäst och sååå jävla underbar. När jag är vaken med endast ena ögat och de ögat gör ont så trött jag är men ändå håller mig till klockan fyra då förstår ni hur mkt min bästis är värd min dyrbara tid. Hahaha. Om jag bara kunde göra mer för honom än att bara finnas. =(

Känner mig väldigt stressad för det är såååå mkt jag ska hinna med innan vi åker till Las Vegas. Jag skulle ju stressa ner mitt liv. Vad hände med det liksom? haha.. Neah det var inget nyårslöfte för dom håller man inte. Hahaha.

♥ XoXo Nikki... ♥

Sista Dagen...

Nu har jag bestämt att detta är sista dagen som min kropp får må dåligt. För imorgon ska jag vara frisk och då ska allting rulla på som vanligt igen. PUNKT SLUT!

Hade en riktigt skruvad dröm och jag grät så mkt att kudden var helt blöt när jag vaknade. Hahaha. Jag drömde att vi hade bestämt att vi alla skulle ha teammöte. Ringde Smulan men han svarade inte, försökte hela förmiddagen att få tag på honom men det gick rätt åt skogen. När alla väl hade dykt upp så fick jag panik. Så jag skulle testa att ringa Kexet och be honom hoppa in istället. Men han trycker av mig DIREKT och sen råkar han trycka på fel knapp så jag hör honom prata iallafall, men han vet då inte att jag hör.

Då sitter han i bilen med Smulan och dom snackar om MIG. Att det var kul att lura mig och sen bara leka försvunnen och göra mig orolig. Att jag inte fattar att företaget är skit. Att mitt liv är förstört. Kommer inte komma någonstans om jag inte gifter mig rikt och gubben dör. Att jag inte alls ska till Las Vegas. Usch en maaaassa saker. Tårarna sprutade och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men som tur var så blev jag väckt av ett sms. OCH SMSET VAR FRÅN JUST SMULAN.. Tror ni jag vågade läsa direkt.. HAHA NEJ.. Fick gnugga mig i ögonen först och vakna på riktigt och läste med ett öga öppet. =)

Hela dagen igår så kändes allting så bra. Jag bestämde mig för att vara glad och det var jag också. =) Senare på kvällen/natten kände jag mig ensam. Vet inte direkt varför. Men jag var trött och skulle sova men kunde inte sova.

♥ XoXo Nikki... ♥

Kick Off...

Off är nog det rätta namnet för mig just nu.. Känner mig som en sjuk stackars åsna.. Hahaha.. Helt off asså.. Inte i mitt vanliga esse och jag gillar inte läget.. Blääääääää..

Inatt kunde jag inte somna och när jag väl somnade så orkade jag inte gå upp imorse för jag hade bara sovit ett par enstaka timmar.. Jag kände mig jätte jätte dålig så tänkte stanna hemma från kick offen men det var ändå något som drog i mig och sa att jag borde gå för att bli igångkickad igen.. Man har ju tappat en massa positiv energi över jul och nyår.. Noooot goood..

Och ja jävlar va kickad jag blev.. Med Anders Karlsson på scen som kostar 100 000 kr för några timmar är det rätt svårt att inte få en energi boost och bli positiv igen.. =)) Jag har kramp i mina käkar så mkt som jag har skrattat..

Många gånger trodde jag att jag skulle svimma och trilla ner på golvet asså.. haha.. Allting bara snurrade i huvudet.. Men jag klarade mig heeeela vägen hem.. ufff..

Vi skulle ha en "lek" som i korta drag innebar att det finns fyra rutor att dela in människan i. Osså skulle man då ställa sig i "facket" där man tyckte att man hörde hemma. Jag ställde mig i den "gula rutan". Svansen stannade där och folket framför stannade också osså fastnade jag där och orkade inte ta stora steg och förflytta mig så jag stannade där och ville vara lite osynlig. HAHAHAHA... Den gula rutan var typ ALLT som INTE JAG VAR, eller ÄR.. hahaha..

När dom började förklara kände jag mig gaaaaaaanska malplacerad.. hahaha.. Vi har gjort en liknande grejj på våra utbildningar på kontoret.. Då valde jag också "rutan" för de lite lugnare människorna som håller ihop osv osv..

WHO ARE YOU KIDDING? Fick jag förfrågan av motivationstalaren på kontoret och alla dom anställda SKRATTADE ÅT MIG.. hahaha.. Sant.. Who am I kidding?? Jag älskar uppmärksamhet, jag älskar att stå i centrum, jag älskar att synas och höras, jag är jävligt dominant och bestämd och älskar att bossa..

Jajaja försöka vara en annan människa kan man alltid göra sa han osså fick jag byta plats.. hahaha..

Denna gången märkte ingen att jag var felplacerad så jag slapp byta plats och skämmas.. haha.. Förutom Svansen och Smulan.. För just då snurrade allting och det kändes som om jag gick en meter till så skulle jag trilla ihop..

Nu har jag bäddat ner mig själv i tusen täcken och kuddar.. Ska mysa med film och tycka synd om mig själv.. Hahaha.. Daniel skulle överraska mig med någonting.. Vi får väl se vad.. Han försöker få mig att äta men jag har verkligen ingen matlust för fem öre.. Jag som ääälskar mat och alltid äter och alltid är sugen på allt.. Detta är allvarligt.. haha..

♥ XoXo Nikki... ♥



Feber&Snuskeri...

Idag tycker jag faktiskt synd om mig själv. Jag är dålig som en jag vet inte vad. Det är resultatet av att stå ute i kylan igår i nästan två timmar och vänta. Det snöade och det var svinigt kallt. Ändå var jag påpälsad med tjock dunjacka, mössa, halsduk, dubbla vantar och Uggs. Tänk om jag bara hade haft en ulljacka eller något. Ja då hade jag inte suttit här idag iallafall, eller legat.

Den underbara delen med min feber är när jag blir varm, då frossar jag inte, skakar och hackar tänder iallafall. Hahaha. Min skadade tumme, som jag förresten inte berättat om, den gör såååå ont idag. Ringde till läkaren och dom tyckte jag skulle in och kolla upp den. Men hur ska det gå till?? När jag nästan fick krypa för att komma in på toa. Bähähähä. Idag kommer jag vara som ett barn som bara gnäller, gnäller, gnäller och ingenting duger. Så ring inte om ni tänker skratta åt mig, för jag kommer verkligen bli SUR. Typ.. hahaha..

Antingen kommer ingen bry sig för dom tror jag skojjar eller så kommer alla bry sig övermkt eftersom jag aldrig brukar tycka synd om mig själv eller gnälla. Hahaha. Eller jo det finns vissa få som jag gör det hos, men det är få som sagt så alla andra vet inte om det. Hahaha.

Jag har ingen matlust idag iallafall, eller iallafall inte än. Något som är positivt. Hahaha. En vän sa igår till mig att varje gång jag pratat med någon så har jag antingen precis ätit, äter eller så ska jag äta. Hahaha. Ohh nej jag har inte mask i magen, tänk inte ens tanken. Jag ääääälskar mat, det är livet. =))

Hela dagen igår gick i SNUSKHETENS tecken. Det hela började med att jag öppnade kylskåpet på salongen och blev sugen på någonting men visste inte vad. Då brukar jag säga "Jag är rastlös i munnen". Lika roligt varje gång för alla blir så häpna och låter liksom fantasin flöda. Haha. Efter jag sagt det så relaterade alla allt och inget till snusk.

Pratade med en gammal vän från Stockholm på Facebook chatten och det lät typ såhär, eller en del av det:

M: Jag jobbar. Själv då?
Jag: Är på jobb. Men är så rastlös.. =( Sugen på något men jag vet inte vad.. =(
M: Rastlös? Sugen på något?
Jag: Ja jag är rastlös i munnen.
M: Hmm??
Jag: Ja asså jag vill ha något att stoppa i munnen.
Haha fan jag förvärrar allting. Sluta. Jag är sugen på något att äta men vet inte vad?? =(
M: hahaha. JAHA! Shit det var rätt roligt.

Det är ju min ordentliga mäklarvän från Sthlm så han blev lagom paff när han började undra vad jag pratade om. Hahaha..

Nu ska jag ringa Mami så hon kan tycka synd om mig och passa upp mig. Lilla lilla ynkliga jag. HAHAHA.


♥ XoXo Nikki... ♥

Kärlekens Dag...

Idag har det varit kärlekens dag. Haha. Nej men det är ju en röd dag och det har varit så sjukt underbart. Har fått massor gjort. Både saker jag MÅSTE göra och saker jag verkligen VILL göra.. =)) I förmiddags var det en massa måsten, mindre roligt, men tiden gick ganska fort. Sen var det dags att göra vid sid och bege sig iväg igen. Skulle träffa Robin en sväng och äta en bit mat och snacka lite skit. Det var evigheter sen det hände. Det har varit såå mysigt. Vi satt och åt i lugn och ro och strosade rundor i lugn och ro och pratade en massa mellan himmel och jord. För en gångs skull kände jag mig inte stressad som jag alltid gör för jag måste iväg.

Vi har bara träffats snabba svängar, typ hej och sen hejdå på senare tid. Och alltid när vi har bestämt att vi ska ses så har det kommit någonting i vägen så det har inte blivit av. Skulle ha träffat Sara idag också innan hon åker tillbaka till Usa men hon är spårlöst försvunnen. Får inte tag på henne och hon svarar inte mig. =(

Alltid när jag befinner mig på ett ställe där jag känner massa människor så förväntar sig alla att jag ska hinna träffa alla. Och när jag inte gör det så blir folk sura. Så jag har oftast sån tvångstanke att höra av mig till allt och alla och försöka hinna klämma in fika med typ alla som bor i staden där jag befinner mig. Men nu är det slut med det. Ska för en gångs skull stressa ner mitt jävla hektiska liv och göra det JAG känner för och det JAG vill göra. Vad folk sen tycker och tänker. DET SKITER JAG I!!! hahaha..

Innan jag åkte hem så var det lite slappetid med Robin, Jonny och Sebbe. Det är så jäkla skönt att träffa de underbara människorna. Jag kan göra vad jag vill, hur jag vill och när jag vill utan att behöva bry mig, inte för att jag brukar det men ja ni fattar. haha. Det är människor man känner sig avslappnad med. Jag kan stå, ligga, sitta, gråta, skratta, rapa. Yes you name it. Dom bryr sig inte. Mobbas gör dom visserligen men jag är ju mobbad överallt så jag är van. Hahaha..

Det är få människor jag kan träffa och bara vara. Asså inte behöva göra ngt speciellt. Säga något speciellt. Det är bara så chill. Vet inte hur jag ska förklara. Men när man umgås med vissa så känns det som om man hela tiden måste ha ngt att göra eller ha ngt att säga. Underhålla den andra. Men vi kan ligga och glo på tv och bara helt tysta och ändå ha det väldigt nice. Vet inte hur jag ska förklara så nu skiter jag i det. Hahaha..

Det damp ner ett sms att Daniel ville åka pulka med vargen. Min fina husky äääälskar snön och han blir helt galen och älskar att dra pulka. Och jag och Daniel älskar att bli dragna så det passar perfekt. Vi är som barn fan. hahaha. Så nu har vi gjort det. Helt död är jag nu. Men det känns iaf bättre än när jag stod på snowboarden häromdagen och trodde jag skulle dö för jag inte har ngn kondition kvar. Hahaha..



Har ätit jättegod middag med kyckling. Så nu ska jag kötta en massa frukt och sen ska vi mysa med film. Har förträngt att det är vanlig dag imorgon, vilket innebär jobb. Jag tror det är helg liksom.  hahaha..


♥ XoXo Nikki... ♥




Min Baby...

För några veckor sen så hade jag världens sjukaste dröm. Jag hade fått en liten baby. Världens finaste baby, vet inte vad ungen hade för kön, hoppas det var en pojke. Haha. Det var min fina ögonsten som hade kommit till världen. Allting kändes så sjukt äkta så det var skrämmande. När jag vaknade var jag tvungen att riktigt tänka efter så det var en dröm, det är läskigt.

Mitt lilla hjärta hade jag döpt till något jag inte kommer ihåg eftersom jag inte heller kommer ihåg könet. Men efternamnet var det som var det balla, eller efternamnen. Min baby hette Holmbäck och Maalouf i efternamn. Två olika efternamn men inget utav dessa två efternamnen har varken jag eller min man i drömmen. Men min man i drömmen tyckte det var helt okey och dessutom en super duper idé. Snacka om en drömman som går med på en sån sjuk sak. Hahaha. Jag vet heller inte vem det var. Det enda jag såg och kommer ihåg var att han var sådär lagom brun och helvetes sjukt snygg kropp. Hahaha.

Så besatt är jag utav Kexet och Smulan att jag använder deras efternamn till min unge. Lite varning där. Dags att börja ta avstånd från dom. Hahaha. Smulan är i Amsterdam och jag saknar honom massor. Försöker tracka Kexet och få lite uppmärksamhet men han orkar inte med mig. :( Det är synd om mig. Så nu ska jag trösta mig själv. Hahaha.

Dessa två pärlorna är de finaste och bästaste. Den ena tycker jag är psyk och den andre tycker jag är karismatisk, vad han nu menar med det??!!. (Asså de tycker det om mig för den som inte fattade min formulering) Lika barn leka bäst säger jag. =)) Dessa två människorna har verkligen ett hjärta av guld. Alltid så positiva och har alltid så mkt positiv energi att dela ut. Det är få människor som jag ALLTID mår bra av att träffa eller prata med. Oavsett hur äckligt jobbig min dag har varit eller hur många tårar jag har fällt så botar dom mig galant.

Det är inte många som kan det. Marcus och Daniel har de super egenskaperna och nu har jag hittat två till. hahaha. Än har ingen tjejkompis lyckats än så jag letar vidare. (Slå mig inte nu, jag har världens finaste tjejkompisar också men när jag inte är som jag ska så gömmer jag mig i mitt skal och nästan INGEN kommer innanför) =)) Behöver inte säga så mkt mer än såhär egentligen för att det finns inga ord i världen som kan beskriva det jag vill säga. Tjejerna som lyckas fånga dessa två guldkornen och tom få ett ring på fingret i framtiden. De två tjejerna kan skatta sig lyckliga och kommer att leva minst tio år till för dom kommer skratta så mkt så dom får kramp i käkarna. =))

(Varför så mkt snälla grejjor?? Jag är ju en elak bitch igen. Det var nog inte jag som talade där utan typ vinet jag druckit. Hahaha. Så nu ska jag fortsätta gnälla lite till)

Idag har varit en sån jobbig dag. Allting har gått snabbt men inte på ett bra sätt. Haha. Ganska mkt strul men det löste sig ganska smidigt. Tur det. Orkar inte med trubbel. Jag lever i min bubbla nu, i paradisbubblan. Hehehe!!

Röd dag imorron. Det är mkt kärlek det. Leeeeeeeeeeedig. Ja ni hörde rätt. Jag är leeeeeeeedig. Fast har en massa måsten så jag kan inte chilla som jag hade önskat. En massa saker att göra och papper att fixa så egentligen är jag inte ledig ju. Blääääää!!!

Väntar på att Robin ska vara klar på kalaset och kan ringa mig och väntar på mitt fotbollsproffs ska ringa. Men hon verkar försvunnen.. SARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???!!


♥ XoXo Nikki... ♥




Första & Sista...

Idag var det första dagen på salongen för året men också sista dagen på kontoret för året(?). Eller sista dagen var egentligen vid årsskiftet men idag så gick jag dit en sista gång för att packa mina saker. Det var så skönt och befriande och jag jublade och studsade in med världens största leende.

Who am I kidding? Jag grät som ett barn samtidigt som jag stoppade mina saker i mina lådor. Hade Daniel med mig som moraliskt stöd men kände ändå att jag skulle göra allt själv så bad honom inte följa med in på kontoret. Jag har sååå många minnen, både bra och dåliga. Det är MITT kontor och ingen annans. Som jag har kämpat mig dit men det var också mitt val att ge upp det. Vart det beslutet leder mig återstår att se.

Kommer sakna alla enormt mkt och jag önskar alla lycka till och enbart det bästa för dom. Jag har verkligen haft turen och lyckan att bara jobba med dom bästa. Fast dom gett mig huvudvärk en och en annan gång. Haha. Jag fick jättefina goodbye gifts. Så fint av dom. Kändes som julafton ju. Hehe.

När jag gråtit färdigt och torkat alla mina tårar och vi var på väg därifrån och jag fick annat att tänka på så säger Daniel "Nikki det liknade som.. hrm.. på film du vet.. När någon högt uppsatt omtyckt chef slutar eller får sparken och är helt ledsen och ska hämta sina saker i lådor. SÅÅÅÅ såg du ut idag.. Fast mkt snyggare." hahaha.. Pajas.. Men min söta pajas..

Sen var det raka vägen till Malmö för att plocka upp lite saker till salongen hos fina Robin. Väckte min Sara och hon var halvt vid liv när hon svarade på mina meddelanden och bad och böna om att få sova i tjugo minuter till. hahaha. Tur jag väckte henne på vägen till Malmö och inte när jag var framme. Men hon var till punkt och pricka den darlingen. Sa att jag bryr mig inte vad hon gör bara hon är klar klockan elva, och det var hon minsann. 11.05 ringer hon och säger hon är utanför butiken. Hahaha. =)) Duktiga tanta.. hahaha..

Vi skulle luncha och snacka lite skit och sen skulle hon få en extreme makeover för hennes hår behövde lite liv tyckte vi. =) Och ännu snyggare än vanligt blev hon. Glömde dock ta en efter bild. =( När Sara har kommit på tal och folk har frågat vart i Usa hon bor så har jag fått skämmas som bara den för jag kommer aldrig ihåg vart hon bor.. Men NU vet jag.. OHIO.. Tror jag?? hahahaha..

Gissa vems tallrik som är nedanför. Hahaha. Ser ut som jag ska äta för en hel armé. Hahahaha.




Mitt vackra fotbollsproffs. =)))

♥ XoXo Nikki... ♥


Dags Att Landa...

Då var det söndag igen ja. Då har man landat hemma och tagit tag i en massa vettiga och viktiga men ack så tråkiga saker. Det var längesen jag fruktade en söndag faktiskt. Har nog inte varit rädd för att det ska vara söndag sen man gick typ i skolan eller något. Men nu har jag. För mina lediga dagar är över. Ja ni hörde rätt. Tom JAG har varit ledig på riktigt. Fyra HELA dagar på detta året, som sagt år 2010 började väldigt bra. Haha. Snacka om att jag har njutit rejält eftersom det var så längesen jag verkligen var 100% ledig, inte ens ett endaste jobbsamtal på telefonen, det var många år sen, tror jag var 13 sist eller något. Hahaha. Nu när jag tänker efter var det inte fyra hela dagar för jag har suttit i ett par timmar nu och fixat med papper och sånt, alltså jobb så TRE hela dagar.. =))

Jag har ont i hela min kropp, jag fryser och jag har blåmärken. Tänker inte tala om vad för äventyr vi har hittat på utan jag visar er imorgon. Tänker inte säga så mkt om det då heller för Marcus och Daniel har mobbat mig så det räcker och blir över så ni behöver inte göra det. Hahaha. Kan säga som så att det första jag ska göra imorgon är att ringa min PT och träna upp hela mig, både muskler kondition och ja allt allt allt. Jag har verkligen ingen kondition längre, trodde bokstavligen jag skulle dö eller ngt. Hahaha.

Jag har haft jättemysiga dagar med mina hjärtan men nu är det tyvärr dags att klättra ner från mina rosa moln och ta tag i verkligheten. Oavsett om jag vill det eller ej så är det ett måste. Hatar att vara vuxen och ha en massa måsten. Jag vill leka i sandlådan igen liksom. Var mkt mkt bättre. Fick man inte det man ville så grät man så var de problemet ur världen.

Nu ska jag fixa det sista, har supermkt kvar, trodde verkligen jag skulle hinna göra allt men jag har så ont i min rygg och fryser så mkt så ska faktiskt bara fixa det allra allra viktigaste sen ska jag checka ut för idag. Jag ska istället skala och kötta lite Ananas, sharonfrukt, japanska päron och clementiner. Och en FET kopp med grön te för att värma mig. Sen ska jag krypa upp i soffan som ett litet barn med världens största täcke och kudde och bara mysa. Undra om Daniel vill umgås med mig eller han är trött på mig vid detta laget?? hehe.. Men spelar egentligen ingen roll för när jag har ätit upp och druckit upp och lagt mig till rätta i soffan så kommer jag somna inom tio minuter. Ögonen orkar knappt längre.


♥ XoXo Nikki... ♥


Lite Funderingar...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tankarna bara snurrar rundor men fingrarna tar stopp eftersom vissa saker nog är bättre att hålla osagt. Varje år är ett tumult år men jag undrar inte om 2009 var värst? Om man lägger ihop allt som har hänt menar jag. Det känns så iallafall, tror nog inte jag ska undersöka saken och rada upp allting, för min egen skull. Hehe.

Brukar alltid säga att det förflutna tillhör det förflutna och det finns en orsak till varför människorna i ens förflutna inte följde med till framtiden, något i den stilen, låter bättre på engelska. Hehe. Men vissa saker kan man inte råför att man bryr sig om, tar åt sig osv osv. Varför?? Varför inte bara låta det förflutna stanna i det förflutna??

Jag och mina ex eller folk jag har dejtat förr (vart går gränsen från dejta till tillsammans??ahaha), vi brukar NÄSTAN alltid avsluta det fint, avslutas det inte fint så löser vi det förr eller senare och inte är ovänner iallafall. Hur som helst. Jag har aldrig varit det bittra exet som vill gå vidare först eller hatar exets nya. Vad vinner jag på det? Förutom rynkor av all grubbleri??!! Haha! Jag har alltid varit glad för deras skull och önskar dom all lycka. Verkligen från hjärtat. Men EN sak har jag hakat upp mig på på senare tid.

Jag har alltid sagt och alla som verkligen känner mig VET att i framtiden när jag ska ha barn så vill jag bara ha pojkar. Fråga mig inte varför. Hade jag fått en flicka så hade jag älskat henne lika mycket men jag har alltid velat ha pojkar, kanske bara för att inte riskera få en dotter som mig själv, vad vet jag. Hahaha.

Och då har jag alltid funderat på vissa namn, som jag inte tänker nämna här. Och dom som jag då har träffat har vetat om dessa namnen. Inte för att vi någonsin har pratat om att just vi två ska skaffa barn men när något barn har kommit till världen eller man har droppat in på ämnet. Det har varit MINA önskemål men kanske inte deras första tanke men att dom ändå tycker det är fina och önskvärda namn. Fine, där borde jag stätta punkten.

MEN, där skall alltid vara MEN eller hur, både med E och Ä.. Hahaha.. När jag i framtiden skaffar barn hade jag aldrig i hela mitt liv döpt mitt barn till ett namn som ett Ex antagligen kommer döpa sin unge till. Missförstå mig rätt, menar inte att jag har någon ensamrätt på namnen eller något bara för att jag önskar döpa mina barn till dom namnen. Men det är ganska så jävla frustrerande att mina ex har döpt sina ungar till det. Den första som fick barn, har idag två söner, tog båda "mina" namn.

Det är liksom fem styckna från mitt förflutna som nu har barn och har just dessa tre namnen. Jag vet inte hur jag ska formulera det jag vill få fram. Väl sin sak att dom ska ha namnen men ganska fult att slänga upp i huvet på mig att dom fick barn före och tog mina favoritnamn. Så jag kallar inte det precis ett sammanträffande, för jag vet inte vad det är??

Hatar att behöva förklara en annan sak men eftersom det finns gott om nötter som läser min blogg så vill jag bara klargöra att alla jag träffat alltid varit mer än fem år äldre, därav är dom föräldrar idag, så jag har inte jagat lammkött och idag är dom unga pappor. Hahaha..

Meningslöst inlägg men behövde bara kräka ur mig lite onödig och dålig energi. Nu ska vi ut och rulla i snön osså ska jag komma på nya namn till mina framtida barn. Haha!!

♥ XoXo Nikki... ♥



Underbara Morgon...

Helt underbart att vakna upp till en skinande sol och en helt underbart blå himmel. Även om det inte är världens bikiniväder så är det så underbart. Hoppas ni andra har det lika fint och underbart där hemma. =)

Igår skulle vi BARA dricka LITE bubbel. Men lite lite blir mkt. Och bubbel blir drinkar, speciellt med en bartender i huset som tycker det är superkul med en bar innehållandes ALLT man tycker om.. Hehe. Men vi hade supermysigt och superroligt iallafall. Helt knasiga och tramsiga blev vi. Ibland undrar jag VERKLIGEN vart allt kommer ifrån. Allt tramseri och alla hittepågrejjor. Men ett skratt förlänger livet eller vad det nu heter. =)

Jag och Marcus trodde vi skulle få hanskas med en trött och seg Daniel imorse men han var också uppe med tuppen som oss och ville tom ut och gå lååång morgonrunda. Var tom han som frågade först ifall vi skulle ut och gå. Han som verkligen svävade på rosa moln igår. Undra vad som har hänt?? Fast han kanske istället kommer sova bort hela dagen.  hahaha..

Nästan alla gästerna sov över igår så efter en mega super duper frukost innehållandes allt man kan tänka sig vilja äta en morgon, inte ens frukost, brunch är nog det rätta ordet, iallafall så rullar jag fram. Alltid när jag har druckit så är jag sugen på ALLT och kan verkligen stoppa i mig allt, tom sånt jag aldrig skulle kunna äta på morgonen. Detta med att vara nyttig till Las Vegas, det har jag ju tappat någonstans. Hahaha. Men jag har inte bara stoppat i mig onyttigheter, jag har proppat i mig så mkt jordgubbar att jag snart ser ut som en jordgubbe. Neah asså vi äter faktiskt ganska bra och nyttigt. Problemet är väl bara att jag stoppar i mig alldeles för mkt att jag knappt kan andas efteråt. Men vadå det är kallt ute. Måste samla späck så jag inte fryser. Hahaha..






Jag bara ÄLSKAR hans kock. Jag brukar aldrig önska mig något i julklapp men detta året vet jag redan vad jag ska önska mig i julklapp. Jag önskar mig en kock, inte vilken kock som helst utan Marcus kock. Visserligen gör han allt och lite till för mig men hans kock får jag nog inte lägga fingrarna på. Men önska kan man alltid göra och hoppet är ju det sista som överger en. Haha.. =)

Idag ska vi ut på äventyr, om vi överlever eller ej återstår att se. Ska bli väldigt intressant iallafall.


♥ XoXo Nikki... ♥


Min Man Försvann...

Innan idag så försvann min man spårlöst. Jag var helt säker på att jag hade satt honom på bordet men han var helt borta. Inte ett enda spår från honom, jag försökte minnas men hade verkligen no clue. Blev mer och mer irriterad och irrade rundor för att leta. Svor och hade mig och klanrade Marcus för att han har alldeles för stort hus. Hahaha.

Jag hade verkligen tittat ÖVERALLT där jag hade varit sen jag vaknade. Helt plötsligt ropade Marcus kock på mig och sa att den var i skafferiet??? EHHH VA??? Visserligen har jag varit i skafferiet och rotat idag men inte har jag något minne alls av att ha lagt den där. Marcus och Daniel skrattade så dom låg på golvet och sa att jag faktiskt en gång för ett par år sedan glömde min telefon i frysen så detta var väl ingenting jämfört med det. Hahaha.

Saken är den att vi hade lite party hemma hos mig för rätt många år sedan. Jag skulle in i frysen för att ta ut is, hade händerna fulla och lade telefonen på kanten lite snabbt för att jag skulle ju ändå fylla på issakerna och in med dom i frysen igen. Men så självklart så orkade jag inte fylla på dom och smällde bara igen frysen efter att ha blandat drinkarna. Och innan hade jag aldrig med mig mobilen ut så saknade inte ens min telefon när jag var ute. Började inte leta efter den förrän på morgonen och hittade den ingenstans. Trodde att jag kanske hade haft den med mig ut och tappat den. Så ringde och spärrade telefonen och abbonemang och allt.

När någon vän senare skulle ha glass från frysen så fick jag frågan varför min mobil låg i frysen. Hahaha. Så sjukt roligt att tänka tillbaka nu, men då var det inte så roligt. =)) Iallafall jag trodde att jag hade varit så klantig och glömt den i skafferiet efter att ha hittat gotte där inne. Skämdes nästan lite när dom skrattade åt mig. Blivit mobbad HELA dagen. Tills NU när jag loggar in på bloggen och ser deras kommentarer. Det var DOM som hade gömt min man. För den som inte förstått så är min stora kärlek min iPhone. =)))

Första dagen på det nya året har varit helt underbart mysig. Mina två bästa hjärtan vid min sida, mer kan jag inte begära. Dessutom faller den första dagen på året in på en fredag, kan det bli ännu bättre?? haha. Nu ska jag avsluta och gå ner och dricka lite MER bubbel med mina hjärtan och gästerna som anländer strax.



♥ XoXo Nikki... ♥




Den Nya Versionen...!!!

Då var det äntligen ett nytt år och nya utmaningar på ingång. Jag gick och lade mig med världens leende och vaknade med världens leende, egentligen ingen speciell anledning. Det bara känns så sjukt bra. Många vill ha ett bra år men jag har bestämt att jag SKA ha ett UNDERBART och MAGISKT år. Inget snack om saken.

 

För den ouppdaterade så är jag inte ny på bloggmarknaden. Jag började när det så fint hette dagbok på Lunarstorm. (Skämms nästan) haha. Sen flyttade jag till en annan blogg som tyvärr inte finns kvar. Sen flyttade jag till www.nikkilicious.blogg.se och därefter flyttade jag till www.finest.se/babynikki.

 

Vilket var dumt för jag tappade super många läsare eftersom sidan strulade så mkt. När jag hade bloggen på blogg.se så blev den så småningom ganska så stor och jag började tjäna pengar, vilket inte ens fanns på kartan när jag började. Till slut tappade jag bloggsuget när hela Finest bara strulade och allt och inget var fel. Påbörjade ett nytt "projekt" och startade www.diiiamond.blogg.se och den bloggen skulle vara helt annorlunda, skulle inte handla om mig personligen och mina två Kexet och Smulan skulle också blogga. Men dom dissade mig totalt och jag kände att bloggerskan i mig kröp fram alldeles för ofta i inläggen.

 

Plus att jag har så många som behöver hålla koll på mig och inte kan få tag på mig dagligen. Så nu är det ett nytt år och vi börjar om från början så ser vi vad som händer och fötter. =)

 

Det var lite kortfattat från mig för denna gången men tro mig att jag kommer tillbaka alldeles strax. Haha. =)

 

Sidan ser just nu ut som jag vet inte vad. Headern är från min gamla Finest blogg jag vet. Det var ett litet snabbplock bara. Så hela bloggen är under konstruktion.

 

 

♥ XoXo Nikki... ♥



RSS 2.0