Det Var Kolmörkt...

Mitt i allt så släcktes tvn och det blev lite mörkare. Min laptop var fortfarande igång så jag var inte säker på om elen gått eller det var fel på tvn eller vad det var som var fel. Jag satt kvar i någon sekund och undrade om jag glömt betala elräkningen. Hahaha. Men sen tittade jag ut och det var KOLMÖRKT, man såg hur alla sträckte sig för att tända ljus, såg lite halvroligt ut.

Jag var otroligt nog väldigt lugn, i typ två minuter, sen insåg jag HUR mörkt det var och paniken började. Letade fibrilt efter en tändare. TUR att man är pedant och alltid har sina saker på samma ställen. Och att jag älskar ljus så jag har ljus överallt, så när man hade tänt alla så var det relativit ljust och mysigt. Men jag hade ändå panik i kroppen och tänkte att jag hade fan inte velat leva utan el. Hahaha. Batteriet på iPhonen höll på att dö, SÅ TYPISKT JU. Tacka gud för bärbara datorer och att Apples laddare är så enkel att plocka isär och stoppa in sladden i datorn. Fatta så mkt saker jag var tacksam över igår som jag aldrig brukar tänka på annars. Hahaha..

Vi skulle kolla på film och jag bara längtade tills han kom så att jag kunde lugna ner mig, sen insåg jag en sak. HUR ska vi kolla på film? Vilken tv? Vilken dvd? Vilken EL? Hahahaha... Fick ett sms att hela stan är kolmörk. No shit.. hahaha.. Va fan gör man när man inte har el??

Var tvungen att gå på toa så fick tända ljusen där inne också, ja jag har ljus i badrummet, är väl inte så ovanligt, men alla verkar reagera när de ser det?? Har ganska många ljus där inne så det blev jättemysigt.. Stod och tittade på mitt badkar ganska länge och kom på att det var längesen jag tog ett bad med ansiktsmask och bara var liksom. Rättare sagt det var så många år sedan att jag kan inte ens minnas.

Så det blev ett vaaaaaaaarmt bubbelbad med massa SKUM, tända ljus, ansiktsmask, hårinpackning och bara mys och kände att man levde... Vi var utan el i tre timmar ungefär och vi hade det perfekt ändå men jag fattar inte varför jag hade paniken i kroppen.. Typiskt kontrollfreaks right?? haha..

♥ XoXo Nikki... ♥


Så Sjukt Svårt...

Varför ska det vara så sjukt svårt för mig att komma ihåg att blogga för? Eller komma ihåg och komma ihåg. Bloggen är ingenting jag tänker på längre. Kanske inte så smart att berätta detta för er? Men jag är ju bara ärlig. Hehe. Men en sak förstår jag inte. Mina läsare fortsätter att växa uppåt. Vad är det som händer? Jag skriver ju inte ens ett inlägg varje dag? Men jag ska nog bara sluta undra och njuta av situationen att den inte skjuter neråt istället?? hehe

Min blogg är så tråkig att tom mina vänner har slutat att läsa, eller iaf kommentera. Hahaha.. Aja..

Idag väcktes jag klockan halv sex av att det lät som om jag hade nyheterna på på radion. Jag misstänker eller HOPPAS att min granne under är DÖV, eftersom nyheterna ALLTID är igång SÅ HÖGT. Stackars mina hundar. Tur jag alltid går hemifrån tidigt. Idag var en dag jag skulle kunna sova lite till men tack vare honom/henne så gick ju inte det. JAG FICK ISTÄLLET LYSSNA PÅ NYHETERNA!!! Jag överdriver inte när jag säger det är så högt att det lät som om jag hade jättehögt hemma hos mig, så vågar inte ens fantisera om hur det låter hemma hos människan.

Idag är en sån där jätte produktiv och stressad dag. Måste hinna med så mkt som möjligt och helst göra allting på en och samma gång. Men det kommer gå KAAAAAAAAAANON. Jag är ju hulken. hehe.

Det finns en sak som är så efterlängtad. Det bara måste dyka upp. Det kommer dyka upp. Det kommer bli bra. NEJ. DET SKA DYKA UPP OCH DET SKA BLI BRA!!!!!!!!! No worries!!!!!!!!


♥ XoXo Nikki... ♥


Skjuter Iväg...

Oj oj oj det kokar över.. Bokstavligen.. Haha.. Nej men asså min läsarkurva har skjutit i HÖÖÖÖJDEN... Vad har hänt? Har något länkat mig? Har någon snackat skit om mig? Det sistnämnda händer ju varje dag iofs men.. Haha..

Neah skämt åsido.. Min morgon började si sådär spännande måste jag ju säga.. Vaknade och tittade ut och trodde inte mina egna ögon och undrade nästan om man inte kunde ut och åka Snowboard.. Haha.. Gjorde mig i ordning för att bege mig mot tåget och mot jobbet.. Tåget är försenat, SOM VANLIGT.. När den väl kör så kryper den fram, SOM VANLIGT.. Sen fastnar man en stund och de säger i tio minuter, SOM VANLIGT.. Slutar med att man fastnar i en timme, SOM VANLIGT.. MEN SEN HÄNDE NÅGOT NYTT..

Tåget började KÖRA BAKLÄNGES... Alla var helt förtvivlade som yra höns men jag orkade inte bry mig.. Fortsatte att lyssna på min musik och läsa min bok.. och åt ett äpple.. Sen stannade den och stod still en låååång stund.. Sen säger de att de kommer att backa tillbaka till föregående station och ställer in tåget och alla tågtrafik.. Går det ersättningsbussar?? NEJ.. Vad ska man göra?? Ta taxi.. Vem betalar?? JAG SJÄLV.. Jaja mysig morgon..

Men skit iii deeeeet.. Det har inte och kommer inte få förstöra min dag iheller.. hehe.. Nu har jag gjort en massa viktiga samtal och nu kurrar magen.. Så min nästa destination är MAAAAAAAAAAAAAAAT!!!

♥ XoXo Nikki... ♥


Valentines Day Day...

Kunde det inte ha funnits en sån dag också så man kunde få vara ledig. Hahaha. Ni vet julafton och sen juldagen.. =)) Idag jobbar jag hemifrån men jag är så fruktansvärt seg. Vet inte vad det är med mig. Dags för en Verve så man kan bli människa asså.

Gårdagen blev en fullspäckad och väldigt trevlig dag. Inte alls som planerat och som jag trodde det skulle bli men det viktigaste är att det blev bra med en maaassa kärlek.. =))

Alla är så sjukt hysteriska över Alla Hjärtans dag tycker jag. Dom som har partners är superglada och de som är singlar bara deppar ihop och gräver ner sig. Allvarligt talat. Jag menar..

Det är väl inte bara ens partner man älskar och bryr sig om?? Man har familjen, vännerna, djuren osv osv. Sen att man kanske är extra mån om dom man älskar just denna dag och uppvaktar dom lite extra, det är en helt annan femma. Men vissa betedde sig som om jorden skulle gå under. Så jävla glöttigt. Men men det är min åsikt. =)

Det var inte bara Alla hjärtans igår utan det var också kinesiskt nyår. Varje år har jag noll koll på vilken dag mami ber till Buddah och sånt och vilken dag man ska typ önska de äldre gott nytt år och lycka och framgång osså får man ett litet rött kuvert med pengar. Det är bara den dagen jag är intresserad utav. Hahaha. Skämt åsido men många år har jag önskat en dag före och det är inte så jättelyckat. Hehehe..

Igårkväll ringde jag hem till Dady och styvmamma.. Jag skrattade mig mest igenom hela samtalet.. Jag skulle försöka önska de lite annorlundare saker iår men det gick som det gick.. Jag påbörjade en mening men min styvmamma fick avsluta till mig för jag hittade inte orden.. Hahaha.. Hon bara asså ser jag ut som en tolk eller.. Dom sa att jag skulle höra av mig innan jag skulle dyka upp och hämta mitt lyckokuvert så de hann gå till banken.. Sa att det fungerar lika bra med checkar.. Så säger dom att de numera har dålig syn så det kanske blir en för liten summa.. Så jag avslutade med att det räckte att de skrev under checken så kunde jag fylla i summan själv.. Men det gick dom inte riktigt med på.. Undra varför?? hahaha..

♥ XoXo Nikki... ♥



Dan Före Valentine...

Idag har det varit en lugn och skön dag. Eller nu ljuger jag. Har jag gjort massor, verkligen massor, chockad över att klockan bara är halv nio, snart tom. Jag har jobbat idag, varit och handlat mat, lagat mat, städat kylskåp och möblerat om både där och i skafferiet. Rullat rundor i snön med mina huliganhundar. Sen stack vi och hämtade upp mitt hjärta på flygplatsen. Yeeeaaaaay..!!

Sen skulle jag storstäda. Nu är det kliniskt rent så man kan äta på golvet som han säger. Hahaha.. !! Så jag ska servera alla hjärtans middag på golvet till honom imorgon. Lagom romantiskt men ja.. hahaha..

Kämpat för kung och fosterland för att få in alla kläder i garderoben och i lådor och ja.. Herregud va det ska bli skönt när...... Ja resten håller jag för mig själv.. =))

Som sagt jag har fått massor gjort.. Nu har Nelly fått bada och hon fryser som en tok så har stoppat in henne i massa filtar och grejjor.. Hahaha.. Snart ska jag ta ett varmt bad, har så fruktansvärt ont i min rygg. Sen ska vi äta middag. Jag börjar seriöst bli hungrig, fast finns det någongång jag inte är hungrig?? haha..

Jag är portad från köket för där regerar Mitt hjärta.. Nyfiken som jag är, får inte ens gå in och hämta vatten.. =(

Imorgon är en fullbokad dag som jag ser fram emot. Hoppas bara allting går som planerat. Eller jag tar tillbaka det. Allting SKA och KOMMER att gå som planerat. =))

Jag blev sugen på att baka Cupcakes.. Kärleks Cupcakes?? hehe...

Måste berätta lite kort om en pinsam sak som hände idag. Jag fick ett sms av en vän där det stod något i stil med om jag ville fira Alla hjärtans med honom imorgon. Och det lät inte alls som om det var han som hade skrivit det. Så jag skrev tillbaka "Du har nog skickat fel". Och då skriver han att det har han inte alls och varför jag trodde det. Då blev allting helt fel och konstigt. Jag försökte rädda situationen men det blev bara värre. Så jävla hemskt. Så nu vet jag inte vad jag ska göra.

Allting så sjukt jobbigt när en vän känner mer för en än vad man själv gör. Men men.. Nu ska jag hoppa i badet..

♥ XoXo Nikki... ♥



Ber Om Ursäkt...

Tjaaaaaaa alla underbara bloggläsare. Jag har varit jättedålig jag vet. Jag har inte uppdaterat er. Jag skrev ingenting innan Las Vegas och jag har inte skrivit någonting fast jag har varit hemma i snart två veckor.

Det är väldigt omtumlande allting just nu så jag vet varken in eller ut. Ena stunden är det bra andra stunden är det skit. Det händer massor. Jag är fortfarande jätte jetlaggad och det suger. Jag kan varken sova eller äta som jag borde. Jag ska uppdatera om allt jag lovar. Ni är världens bästa läsare. Fast jag inte har uppdaterat på näästan en månad så har jag knappt förlorat någon läsare alls. Det gjorde mig glad. Trodde jag skulle ha en kvar eller något. Hahaha..

What happends in Vegas stays in Vegas?? Fuck that.. Mina bloggläsare är bättre.. haha.. Neah men vissa saker stannar såklart kvar i Vegas.. =)) Så går det när ni inte följer med.. Så boka nu år 2011.. hahaha.. =))

Denna dagen har varit otroligt seg, tiden har bara smugit förbi fast jag ändå har haft en del att göra. Men har dock gjort sakerna helt knas eftersom mina tankar har varit någon helt annanstans.

Dagen började helt underbart. Solen sken och himmlen var blå. Den var underbar FAST tåget knasade, den var underbar FAST jag var megasen. Skiiit i deeet.. Det ordnar sig.. Jag ville inte någonting förstöra utan ville bara njuta av det underbara vädret fast det var svinkallt.

Sen fick jag reda på någonting och allting blev upp och ner bak och fram. Tårarna ville tränga sig ut men jag vägrade. Sen kunde jag inte hålla in dom mer. Vissa saker hade man hellre velat leva utan, sluppit veta. Det man inte vet har man inte ont av. Usch jag vet inte. Det är tufft. Det är tungt. Jag måste hitta en utväg. Men var när och hur? Jag måste ta tag i det och tackla sanningen NU. För jag tillåter inte att sanningen hinner ikapp mig senare och jag brister. DET existerar inte.

Time will tell!!!

♥ XoXo Nikki... ♥



RSS 2.0