Miljövänlig Frukost...



Innan idag blev jag serverad detta till frukost och en modetidning med en massa vårnyheter. Väldigt goda mackor med kalkon, ost, sallad och gurka. PLUS mitt favoritte, PLUS varm choklad, PLUS en tidning fullsmockad med kläder, skor och accessoarer (hur det nu stavas). En massa alternativ och Det var en dröm för mig när jag såg det. Men när jag satte tänderna i mackorna så dog hoppet. Och när jag började bläddra i tidningen så dog hoppet igen. Mackorna smakade verkligen ingenting och jag blev bara mer yr av att bläddra i katalogen. Ingenting fel på varken mackorna eller tidningen.

Men när jag inte mår bra så passar ingenting. Fick dåligt samvete av att jag inte kunde äta när någon ansträngt sig så för att ta hand om mig. Men jag har aldrig påstått att jag är lätt att handskas med. Varken som frisk eller sjuk. Haha!! But you love me anyway.. =o) ♥ Och jag drack upp teet.. =o)

Hela min inkorg är fullproppad med mail som jag inte har orkat ta hand om. Så det kommer bli rolig nördtajm sen när jag orkar vända mig om. Haha. Tur de uppfann bärbara datorer så att man kan sköta sitt jobb från sjuksängen. Eller FÖRSÖKA IAF. Jag vet inte vad det är med mig. Mår så sjukt illa och har ont i huvudet hela tiden. Det blir lite bättre och sen blir det kaos igen. Men som Smulan alltid säger till mig. Det sitter mentalt. Haha. Så om ett litet tag är jag frisk som en jag vet inte vad och jag ska bege mig ut och rädda världen igen. Hahaha.. Något i den stilen iallafall..


♥ XoXo Nikki... ♥



Kommentarer
Postat av: jess

haha vilken tur =)

Ja gör det du tjejen !

2010-03-16 @ 11:33:34
URL: http://theshedevil.blogg.se/
Postat av: marre

Jag har inte åkt än, jag åker den 25 Maj och stannar till slutet av Oktober :)



ha en bra dag!

2010-03-16 @ 13:16:52
URL: http://maaarre.blogg.se/
Postat av: Catrin

Ja, jag hittade ca 3 bloggar med fina designer och skrev till dom (er) för se om man kanske kunde få en lite putt på rumpan om hur man gör, hehe! :)

2010-03-16 @ 13:45:07
URL: http://caet.blogg.se/
Postat av: li

Riktigt söt blogg :)

2010-03-18 @ 10:19:26
URL: http://li
Postat av: Henrik Olsson

Det var en väldigt fin bild du hade som banner. Är det din hund?

2010-03-18 @ 15:44:37
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0